Welkom bij Avian Birdfood Products.

Avian Bird Food Products, een begrip.

Avian werd opgericht voor de ontwikkeling en verkoop van wetenschappelijke voedingssupplementen waarvan is bewezen dat ze de gezondheid bevorderen. Alle onze producten zijn enkel geformuleerd op basis van het allerlaatste wetenschappelijke onderzoek op het gebied van gespecialiseerde voeding.

We combineren onze ervaring op het gebied van humane voeding, klinische veterinaire behandeling en farmaceutische formuleringen om werkzame kwaliteitsproducten te produceren. Bovendien wordt bij Avian aandacht besteed aan een gemakkelijke toediening van het product en het gebruiksgemak voor de vogelliefhebber.

Avian heeft zich de afgelopen jaren weten te onderscheiden in nectars voor nectaretende vogels als bijv. kolibries, lories, sunbirds, tangara's en kleine tropen- en exoten. Maar ook onze vitaminen, mineralen, aminozuren mengingen worden veel gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van onze vogels.

Wereldwijd worden onze producten gewaardeerd en gebruikt, niet alleen in de prive sector alsmede ook in Europese dierentuinen en vogelparken.
Mocht U vragen hebben betreffende specifieke producten en/of ingrediënten, aarzel dan niet ons te bellen. Vaak kunnen wij u helpen.

Avian Bird Food Products, toonaangevend in voeding en voedingssupplementen voor onze vogels.

 


 


Volg ons ook op LinkedIN en Facebook