Reinigingsproducten

reiniging_emmer_258

Alle Avian Reinigings producten hebben als basis de BioLogic Formula technologie, die is gebaseerd op enkele belangrijke principes. De producten zijn samengesteld uit een aanzienlijke hoeveelheid ingrediŽnten afkomstig uit natuurlijke bronnen voor een verbeterde duurzaamheid en ze zijn geconcentreerd.

Dit betekent dat ze een hoog gehalte aan werkzame bestanddelen bevatten, waardoor ze ofwel lagere doseringen of betere verdunbaarheid leveren in vergelijking met andere producten.
Onze productformules, niet alleen de oppervlakteactieve bestanddelen, zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar op basis van de toepasselijke OESO-normen. Ze zijn dermatologisch getest om de veiligheid voor contact met de huid te garanderen. Maar het belangrijkste is dat het echt goed werkt, precies zoals U mag verwachten van hoogwaardige producten.

Bij de door ons als vogelliefhebbers gebruikte reinigingsmiddelen is het belangrijk, dat de reinigers een zeer goede antibacteriŽle werking hebben en bovenal veilig zijn voor de vogels. AntibacteriŽle stoffen worden vaak toegepast in medische ruimten.

Met het oog op de vele besmettingsmogelijkheden in medische ruimten worden er hoge eisen gesteld aan de gebruikte reinigingsproducten. Onze voliŤres zijn ruimten waar ziektekiemen niet de kans mogen krijgen te floreren. In dit verband zijn de antibacteriŽle stoffen een belangrijk preventief middel. Een anti bacteriŽle reiniger moet de groei van diverse bacteriŽn voorkomen.

Een goede reiniger heeft een sterke bacteriegroei remmende en bacteriedodende werking.
AntibacteriŽle stoffen voorkomen de groei van diverse bacteriŽn. 

Avian Reinigings Products - Uw vogels zijn het waard!