Multi Vitaminen & Mineralen

blauwborstEen multi vitaminen en mineralen supplement bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid belangrijke vitaminen en mineralen die de vogel dagelijks nodig heeft.

Deze complete samenstelling heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit en vormt een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding.

Een multivitaminen en mineralen complex formule is een uitstekende basis als men wil beginnen met de inname van vitaminen en mineralen.

Een goede multi formule is een preparaat dat niet alleen de eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen aanvult, maar ook de optimale voedingssituatie benadert.


Een goede multi formule bevat alle benodigde stoffen in hoeveelheden die in het lichaam een optimale concentratie van deze voedingsstoffen creŽren.

Hierdoor worden niet alleen eventuele tekorten opgeheven, maar er wordt ook een optimale gezondheid benaderd.

Avian Birdfood Products heeft verschillende multi formules in het programma. In onze vogelliefhebberij kennen we vele doelgroepen en juist doelgroepen kennen verschillende behoeften.

De Europeesche Cultuur vogels hebben bijv. een hogere B-complex behoefte als de vruchtenetende vogels. In deze groep voegen wij weer een ingrediŽnt toe met een schimmelremmende werking.

Oud fruit of fruitresten kunnen bijv. snel verschimmeling van de luchtwegen en het maag- darmkanaal geven.

Kijk bij onze specifieke producten welke het meest geschikt zijn voor uw doelgroep.